Search

+

Despre Noi

Matei International School

Noi modelam viitorul copilului tau!

Scoala Matei International School este un campus de invatamant privat, ce a luat nastere in anul 2012 primii pasi fiind facuti cu infiintarea institutiei „Gradinita lui Matei” pentru prescolari (autorizata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice cu nr 5934/02.10.2012). In anul 2017 s-a decis extinderea campusului in urma acreditarii institutiei (acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice cu nr 4671/18.08.2017) cu a doua cladire pentru a urmari cresterea organica a institutiei prin adaugarea scolii primare si gimnaziale. Aceasta este formata din 16 clase, laboratoare de specialitate, biblioteca, sala multifunctionala, bucatarie proprie, sala de mese, vestiare, cabinet medical, cabinet consiliere si indrumare.

Oferim o educatie bazata pe proiecte derulate impreuna cu diversi parteneri cat si in cadrul scolii, cluburi extracuriculare, stabilizarea materiei in intervalul „after-school”, excursii educative si programe, cat si o educatie personalizata pentru a descoperi inclinatiile fiecarui elev, aspiratiile si asteptarile sale pentru restul calatoriei sale educationale si spirituale.


Gradinita din cadrul Matei International ofera servicii de cea mai înaltă calitate, în domeniul educației și îngrijirii copiilor, ce sunt asigurate de personal calificat, după un program bine stabilit. Meniul este afișat părinților și este întocmit cu ajutorul unui medic nutriționist, cuprinde gustări și preparate calde pregătite în bucătăria proprie, garantând pentru o alimentație sănătoasă și plină de nutrienții necesari celor mici. Copiii pot beneficia de transport, ambiență plăcută și servicii personalizate, spațiu de odihnă liniștit și aerisit (mansarda de 200mp) și multe alte servicii pe care vă invităm să le descoperiți în locația noastră. Grădinița este situată in primul corp al campusului, intr-o vila cu o suprafata de 1000mp, dotata conform standardelor europene în educație primară. In dotarea gradinitei exista săli de grupă, sală de joacă, sală de activități opționale, dormitor 200 mp, vestiar, sală de mese luminoasă, cabinet metodic, cabinet medical.