Search

+

Gradinita de Vara

PROGRAM GRADINITA DE VARA

IULIE-AUGUST 2022

Vacanța de vară reprezintă o mare bucurie pentru copii, dar în același timp, și o mare provocare pentru părinți. Cea mai bună și recomandată metoda de relaxare pentru cei mici este ”relaxarea activă” – echipa Grădinița lui Matei vă pregătește, pentru lunile Iulie și August, momente de relaxare sub forma unor ateliere și activități pentru copii.
Grădinița lui Matei va organiza un serviciu complet, acoperind lunile Iulie și August, zilnic între orele 08.00-19:00 (în funcție de varianta de program aleasă) pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 6/7 ani.
Vă oferim activități educative, creative, sportive, artistice și de relaxare (activități de vacanță, mai cu seamă în aer liber), 3 mese/zi + gustări/ snack și personal calificat care să supravegheze copiii, într-un mediu sigur și relaxat.
Grădinița de vară este un program educaţional complex, fiecare săptămână de vacanţă oferind călătorii educative şi distractive în acelaşi timp, în diferite domenii ale cunoaşterii.
În cadrul fiecărei teme săptămânale se exersează abilităţile de comunicare, de aplicare în situaţii de viaţă cotidiană a cunoştinţelor dobândite, învăţarea producându-se în contexte informale şi non-formale

VARIANTE DE PROGRAM

Program scurt:
08:00-13:30

Program prelungit:
08:00-18:00

Program extins:
08:00-19:00