ADMITERE

La MIS oferim elevilor oportunitatea de a-și descoperi potențialul și de a-l valorifica la capacitate maximă. Procesul de admitere, gândit în 2 pași simpli, ne permite să ne cunoaștem reciproc, să vă oferim toate detaliile despre parcursul educațional propus și dumneavoastră să faceți cea mai bună alegere pentru copil.

(1) Programare vizită campus prin email la contact@mateischool.ro sau telefonic la 0748 288 899. Spațiile din campusul nostru sunt special concepute pentru învățare și socializare în condiții de siguranță. Vă invităm să ne vizitați și să ne cunoaștem – acest pas este foarte important în procesul de admitere. Ne face plăcere să vă ascultăm, să vă înțelegem așteptările și să vă prezentăm oferta noastră educațională.
(2) Completarea documentației de înscriere (mai multe detalii vor fi trimise pe email) și plata taxei de înscriere și a tuturor obligațiilor financiare conform facturii emise după primirea documentelor.

În cazul în care numărul candidaților depășește limita locurilor din clasele noastre, acordăm prioritate celor care au aplicat mai devreme și au plătit taxa de aplicare. Frații copiilor care sunt deja parte din comunitatea MIS au prioritate la înscriere.