Protectia Datelor Personale

S.C. GRADINITA LUI MATEI S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.mateischool.ro si S.C. GRADINITA LUI MATEI S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei.

www.mateischool.ro si S.C. GRADINITA LUI MATEI S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs. de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.mateischool.ro adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.mateischool.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la contact@mateischool.ro.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, utilizatorii website-ului www.mateischool.ro au urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare (art.12)
Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele: rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale, transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
Notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b). * Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari. * Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate. * Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).
S.C. GRADINITA LUI MATEI S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

S.C. GRADINITA LUI MATEI S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite fizic sau transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Serverele pe care website-ul www.mateischool.ro este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

S.C. GRADINITA LUI MATEI S.R.L. poate sa trimita date personale identificabile despre persoane numai in urmatoarele cazuri:
1. Daca avem consimtamantul persoanei pentru a oferi aceste date;
2. Daca este necesara furnizarea datelor personale ale persoanei catre Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, Inspectoratele scolare, institutii de invatamant arondate sau la care este arondata, Institutul de Statistica;
3. In cazul in care raspundem la citatii, ordine ale instantelor de judecata, actiuni legale sau oricarei cereri legitime a autoritatilor.

Accesul în sediul societăţii este monitorizat video şi dotat cu sistem de alarmă, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fişiere securizate, protejate de parolă. Informaţiile pe suport de hârtie sunt păstrate în dosare speciale, la care au acces doar angajaţii societăţii, cărora le incumbă obligaţia de confidenţialitate.